Elaboram teze de licenta, teze de master, teze de an | Кишинёв - Chişinău

Вы гость | войти | регистрация
Молдова - Доска объявлений городов Молдовы. Бесплатные частные и коммерческие объявления
Молдова
найти в объявлениях например, коляска в Кишинёве
дата: 26. сентябрь 2011 11:25
город: Кишинёв - Chişinău
раздел объявлений: частные
тип объявления: предложение
автор: все объявления
номер объявления: 2668959
количество просмотров: 111
добавить в блокнот (0)
оставить комментарий (0)
пожаловаться

Elaboram teze de licenta, teze de master, teze de an


телефон: 079518874

Realizam teze de licenta, masterat, teze de an si proiecte de specialitate. Va punem la dispozitie o lucrare inedita, actuala, bine documentata, efectuata conform cerintelor dvs. Teza se preda in format electronic (pe suport CD) si printata. Domeniile vizate – economie si politici economice, management, marketing, merceologie, contabilitate si audit, stiinte juridice, finante si banci, jurnalism si stiinte ale comunicarii, psihopedagogie, asistenta sociala, psihologie, turism si servicii hoteliere, relatii internationale etc.
Detalii pe pagina web: http://www.media-moldova.blogspot.com
E-mail: mediamoldova@yahoo.com
Tel: 079518874
Inainte de a ne contacta, ar fi bine sa stii faptul ca nu comercializam teze “academice” sau asa-numite “gata facute”, sustinute candva de catre studenti in Institutiile de Invatamant Superior din RM sau RO. Nu suntem traficanti de teze! Scopul nostru e sa-ti oferim o lucrare inedita, realizata conform cerintelor tale, iar tie sa nu-ti fie rusine sa mergi cu ea in fata comisiei si nici frica sa nu-ti fie de faptul ca ai pus pe masa o teza care, candva a mai fost sustinuta, poate chiar in fata acelorasi profesori sau sa fii coplesit de teama ca nu cumva cineva pe undeva sa detina o lucrare similara! Asa ceva nu ti se va intampla, pentru ca este imoral si numai diletantii procedeaza in acest fel. Tocmai de aia iti recomandam sa nu apelezi la tot felul de incepatori, escroci si ofertanti de doi bani care propun teze "la preturi accesibille". Poate ca noi suntem ceva mai scumpi, nu cu mult, insa parerea noastra e ca nu se merita sa economisesti bani atunci cand risti sa-ti sa fie pus/a sub lovitura orgoliul si demnitatea ta, ci doresti din tot sufletul sa pui punct si sa inchei cu succes ceea pentru ce te-ai zbatut atatia ani! In cele din urma fii sigur si ai incredere in noi ca iti vom oferi o lucrare buna din simplul motiv ca e in interesul nostru ca tu, la randul tau sa nu te eschivezi sa ne recomanzi si altcuiva. Tocmai de aia numai aici vei gasi siguranta faptului ca teza va fi scrisa in exclusivitate doar pentru tine! Numai aici poti fi sigur/a de faptul ca lucrarea ta nu o vei gasi aici niciodata si nici undeva in alta parte expusa revanzarii!
Iti dorim curaj, prudenta si mult succes in toate!

фото:
Elaboram teze de licenta, teze de master, teze de an - 1
.
оставить комментарийоставить комментарий:
Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи или new! автор объявления
войти | регистрация | я - автор

  |


Как автор объявления, Вы можете оставить к своему объявлению комментарий, в котором, например, сможете ответить на уже оставленные к Вашему объявлению вопросы или дополнить Ваше объявлению актуальной информацией

Если это Ваше объявление и Вы разместили его как:
- ЗАРЕГИСТРИРОВАННЫЙ пользователь, просто войдите в систему и Вы сразу сможете оставить комментарий.
- HEЗАРЕГИСТРИРОВАННЫЙ пользователь, перейдите в раздел "мои объявления" и запросите доступ к поданным Вами объявленим, как там описано. Получив список Ваших объявлений, выберите объявление, к которому Вы хотите оставить комментарий и переходите по ссылке "администрировать". На странице администрирования Вашего объявления Вы увидите ссылку "оставить комментарий".

Важно:
- зарегистрированные и вошедшие в систему пользователи могут оставлять комментарии к ЛЮБЫМ объявлениям, как к своим, так и к других пользователей,
- незарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии только к СВОИМ объявлениям.
Поэтому, регистрируйтесь :-)


[х] закрыть окно

Как администрировать моё объявление?Вы могли разместить объявлениe 1. как ЗАРЕГИСТРИРОВАННЫЙ пользователь или 2. как НЕЗАРЕГИСТРИРОВАННЫЙ пользователь.
Процессы администрирования (редактировать, удалить, продлить) объявления в зависимости от варианта размещения, отличаются и описаны по ссылкам:

1.1. Как удалить объявлениe, поданное ЗАРЕГИСТРИРОВАННЫМ пользователем
1.2. Как редактировать объявлениe, поданное ЗАРЕГИСТРИРОВАННЫМ пользователем

2.1. Как удалить объявлениe, поданное НЕЗАРЕГИСТРИРОВАННЫМ пользователем
2.2. Как редактировать объявлениe, поданное НЕЗАРЕГИСТРИРОВАННЫМ пользователем


[х] закрыть окно


На официальных сайтах справочниках телефонных номеров для предприятий и фирм Вы можете проверить правильность и актуальность указанного к объявлению телефонного номера и получить дополнительную информацию о юр. лице.


Найти по номеру телефона организацию или адрес (по округам РФ) Вы можете здесь :

[х] закрыть окно

объявления | бесплатные объявления | доска объявлений
\u0420\u0435\u0439\u0442\u0438\u043d\u0433@Mail.ru Site.md
⇑ \u041d\u0430\u0432\u0435\u0440\u0445
⇓ \u0412\u043d\u0438\u0437